زنجیرهای فولادی

زنجیرهای فولادی دارای قطرهای مختلف می‌باشند و از گریدهای متفاوتی ساخته شده‌اند. زنجیرهای فولادی از نظر جنس به ۴ دسته ، طبقه بندی می شوند ؛ * زنجیرهای فولادی نرم با نشان L ؛ *زنجیرهای فولادی با فولاد آب دیده با نشان P ؛ * زنجیرهای فولادی بافولاد آب دیده با مقاومت بالا با نشان T ؛ * زنجیرهای فولادی با فولاد آب دیده با مقاومت بسیار بالا که هر کدام کاربرد خاص خودشان را دارند.

زنجیرهای ضد برش

زنجیرهای حلقوی ضد برش از رایج ترین انواع اسلینگ می‌باشند که با توجه به قابلیت شکل پذیری ، مقاومت در برابر سایش و کشش و حرارت می توان از آن ها جهت انتقال ، در انواع صنایع و دستگاه های مختلف استفاده کرد.

زنجیرهای گالوانیزه

از زنجیرهای گالوانیزه ، امروزه در صنایع مختلف استفاده می گردد.از این زنجیرها می توان برای بستن یا مهار کالاها ، آویزان کردن وسایلی مانند لوستر و جابجایی بارها ، استفاده کرد. زنجیرهای گالوانیزه در سایزهای مختلف وجود دارد.

رابط های فولادی زنجیر

جنس این ابزار از فولاد پر کربن می باشد. از رابط های فولادی زنجیر در اتصالات سیم بکسل استفاده می گردد. به قطعه ی اتصال دهنده بین زنجیرها و قلاب های S ، رابط زنجیر می گویند که از مهم ترین ابزار صنعتی می باشد. در ایجاد اسلینگ های زنجیره ای از این ابزار استفاده فراوانی می شود و در سایزهای مختلفی ساخته شده‌اند و در رنگ های مختلفی مانند قرمز ، صورتی ، زرد ، آبی ، مشکی و ... وجود دارند.

مهارکش

حلقه اسلینگ

جکلوی

جک ها ابزاری مکانیکی هستند که برای بلند کردن اجسام سنگین و به کارگیری نیروی زیاد به کار می روند. جکلوی ها به سه دسته ساده، جغجغه ای و اهرمی تقسیم می شوند.

زنجیر های آهنی

از اولین سازه های دست بشر زنجیر های فلزی هستند که در ۳ گرید G43 و G80 و G100 تولید و عرضه شده‌اند. * زنجیر های گرید G43 معروف به زنجیر های آهنی هستند و به صورت گالوانیزه عرضه می شوند. * زنجیر های گرید G80 ، زنجیرهای فولادی باربرداری قابل اتصال بر روی انواع جرثقیل های سقفی برقی و دستی استفاده می شوند. زنجیرهای گرید G100 ، کاربردهای محدودتری دارند و اندکی ساختار آن ها ترد می باشد.